Veggiebel is a pioneering global company in first class vegan and healthy food !

Vegan gemaakt door een vroeger slager !

Pascal, zaakvoerder VeggieBel

VeggieBel

Vegan Sauces, Vegan Bouillons,

Vegan Mayonnaise, Vegan Spreads

Hallo, mijn naam is Pascal, een voormalige slager en 4 jaar geleden ging ik veganistisch. Vandaag presenteer ik jullie Veggiebel en Veggie-Naise.

Heerlijke sauzen en mayo's, bouillons en spreads zonder e-nummers (clean label),

soja-vrij, glutenvrij en gemaakt met aquafaba.

Iedereen heeft zijn reden, de ene doet het uit gezondheids

overwegingen, de andere doet het voor het klimaat en nog een ander tegen dierenleed. Belangrijk is dat de vleesconsuptie verminderd !

Vlees eten en het klimaat.

Minder vlees eten is echt een van de beste dingen die je kunt doen voor onze planeet. De impact van vlees eten is buitensporig groot. Dierlijke producten zijn verantwoordelijk voor ongeveer 60% van de voedsel gerelateerde uitstoot van broeikasgassen. Eeuwenoud amazonewoud wordt gekapt voor veevoer en het vee drinkt een derde van al ons drinkwater op.

 

Vlees eten en je eigen gezondheid
Vlees uit de vee-industrie is niet goed voor je gezondheid. In megastallen worden dieren preventief met antibiotica behandeld, waardoor jij als consument dit ook binnenkrijgt.

Industriële vleeswaren zijn als het ware een cocktail van chemicaliën zoals fosfaten, nitriet, bewaarmiddelen, monosodium glutamaat …en zijn weinig bevorderend voor uw gezondheid.

 

Vlees eten en dierenleed.
Om zoveel dieren te kunnen ‘produceren’ en ‘verwerken’, heb je veefabrieken nodig. De vee-industrie heeft bovendien een hele slechte naam als het gaat om dierenwelzijn. Het aantal dierenziektes, stress en constante pijn door te krappe hokjes zijn de norm in de veefabriek.

 

Als je je hele leven niet anders gewend bent, is het behoorlijk lastig om (veel) minder vlees te eten. Vooral rond de feestdagen kan het een bijna onmogelijke opgave zijn.

Dat is ook de reden waarom ik heerlijke  plantaardige producten heb ontworpen voor de mensen die kiezen voor gezondheid

Het VeggieBel assortortiment bestaat uit zowel spreads bereide maaltijden, gezond zoet en Vegan Mayonaise gemaakt met aquafaba,  deze zijn niet alleen heel lekker maar ook heel gezond voor de vegetatariers, flexitariers als voor de veganisten.

De delicatessen van VeggieBel zijn 100 % BIO, GLUTENVRIJ, NON-GMO en GISTVRIJ. VeggieBel besteed ook heel veel aandacht aan de grondstoffen die zorgvuldig worden uitgekozen.

Het is ook een hele eer te zien hoe de vleesliefhebbers voldoening hebben aan de producten van VeggieBel, deze levenstijl is veel gezonder zowel voor hen als voor Moeder Natuur !

VeggieBel wil meer aandacht geven aan uw gezondheid  en aan dat van het klimaat !

Ik nodig u vriendelijk uit om onze producten eens te proeven en u zal versteld zijn welke heerlijke plantaardige delicatessen gemaakt zijn van een vroeger slager .

Met culinaire groeten,